Campanie 2010

Parteneriat între OMV şi Asociaţia Română pentru Copii Dislexici sub umbrela programului „OMV Move & Help – Mergi mai departe citind”

Parteneriat între OMV şi Asociaţia Română pentru Copii Dislexici sub umbrela programului „OMV Move & Help – Mergi mai departe citind”

Pe 20 aprilie 2010 s-a lansat parteneriatul dintre OMV şi Asociaţia Română pentru Copii Dislexici, sub umbrela programului „OMV Move & Help – Mergi mai departe citind”. Parte a iniţiativei internaţionale „OMV Move & Help”, programul urmăreşte informarea cu privire la dislexie în România şi susţine accesul egal la educaţie al copiilor afectaţi de această tulburare de învăţare.

În cadrul programului, OMV şi Asociaţia Română pentru Copii Dislexici au lansat www.dislexic.ro şi ediţia reeditată a îndrumătorului de specialitate „Eu citesc mai bine!”. Atât portalul, cât şi manualul de specialitate vin în întâmpinarea părinţilor, dascălilor şi specialiştilor care doresc să se informeze despre dislexie şi reprezintă o sursă importantă de iniţiere în domeniul tratării acestei tulburări de învăţare.

În plus, pentru a susţine cauza copiilor dislexici din România, OMV a organizat o campanie de strângere de fonduri în toate staţiile OMV din ţară, sub sloganul „Mergi mai departe citind!”. Până pe 15 iunie 2010, publicul larg a fost invitat să achiziţioneze cărţile poştale OMV Move & Help, care ilustrau desene realizate de copiii de la singura şcoală cu clase speciale pentru copii dislexici din România. Beneficiile rezultate din vânzarea cărţilor poştale au fost donate Asociaţiei Române pentru Copii Dislexici.
Citiți mai multe despre rezultate aici.

Cele patru tipuri de vederi comercializate în stațiile OMV