COPILUL DISLEXIC – O RESPONSABILITATE COMUNĂ

Asociaţiile pentru copii dislexici din Tg Mures, Bucureşti, Oradea, Arad şi Sf. Gheorghe au iniţiat campania Facebook de informare, conştientizare şi sensibilizare COPILUL DISLEXIC – O RESPONSABILITATE COMUNĂ.

Campania include o succesiune de postări pe reţelele de comunicare Facebook cu următoarea tematică: înţelegerea fenomenului dislexiei, cunoaşterea metodelor didactice adecvate copiilor dilexici, educarea copilului dislexic, cunoaşterea legislaţiilor din alte ţări, accesibilitatea în limba română a informaţiilor actuale din străinătate.

Accesul la informaţii este primul pas iar tu poti ajuta în câteva secunde. Citeşte şi dă mai departe! Cadre didactice, părinţi şi persoane cu funcţii de decizie au nevoie de aceste informaţii.

Credem, că în asa fel se va întelege mai repede necesitatea celor punctate în legislaţie iar ele vor fi respectate si aplicate. Ştim că va fi un proces lung, din această cauză căutam modalităţi prin care putem să contribuim la scurtarea lui….

Vă invităm să vă înscrieţi la grupurile Facebook:

Dislexia este o calitate, nu un neajuns

Dislexie Te Cunosc (Oradea)

Asociatia Arad pentru Copii Dislexici

Pe pagina Facebook  Giacomo Cutrera – Despre dislexia mea  vă prezentăm pe Giacomo Cutrera, vicepresedintele AID (Asociatia Italiana Dislexia), un  tânăr dislexic cine a absolvit facultatea de inginerie informatică.

Pe blogul HYPERLINK “http://dislexietecunosc.blogspot.ro/”http://dislexietecunosc.blogspot.ro/ găsiţi periodic informaţii noi şi aveţi link către canalul YouTube cu înregistrări în limba română.

Vă invităm să vă conectati la Facebook-ul asociaţiilor partenere în campanie.

Afla mai mult

Asociaţii partenere în campanie:

Asociaţia Româna Pentru Copii Dislexici

Preşedinte Bartók Éva

Asociaţia Bucureşti pentru Copii Dislexici

Preşedinte Angela Ioan

Asociaţia Arad pentru Copii Dislexici

Preşedinte Mihai Ulici-Zaha 

Grupul de iniţiativă pentru copii dislexici din Oradea-  Ioana Pal

Asociatia PRO DIS LEX, Sfântu Gheorghe

Preşedinte: Szabó Ildikó